jag vet..

att jag är sämst på att skriva på min blogg men jag vet inte vad det beror på. brist på händelser i livet (?)
Iallafall. idag har det varit en ganska hektisk dag. det började med att villstan skulle storma våran skola. men eftersom lärarana hade låst våran skola så kunde dom inte komma in. så jävla tråkigt egentligen. det händer aldrig nått i våran skola. sååå boariing.
Idag är det andra avenyn också :D har längtat efter det. eftersom det är mitt favvoprogram såklat. sen går ju nya Beverly Hills 90210 på TV400, men vilka dagar vet jag inte.
Idag har mamma också frågat mig ungefär 990099880 ggr om vad jag önskar mig i julklapp. så jag ska skriva upp vad jag vill ha. lägger nog in min önskelista nån gång också :)

puss på er / E

torsdag

hejsansvejsan. imorgon ska lilla jag på idol. ska bli riktigt kul faktiskt. hejar såklart på robin b och johan palm.
och idag har det inte hänt så mycket förutom att våran bildlärare ''Fläcken'' som niki kallar honom, fick rådamp. så fort man typ rörde på sig så började han skrika å allt. så naomi, niki och molly gick till rektorn och talade om för honom allt som fläcken hade gjort. så rektorn pratade med våran bildlärare. sen kollade vi på en läskig film i svenskan, alla började typ skrika mit  i filmen också för det vah nått läskigt. men nu ska jag gå.

see yaaa / eve

TILLBAKA !

jag vill bara säga att jag är tillbaka :D
skriver mer senare eller imr .



ikväll är det systrar i jeans på tv också !

/ evelinn 

RSS 2.0