ÄR BARA TVUNGEN :)

att lägga in den här söta bilden på jonas bane <3 :)


Veckans AA-person är...

Maya Rung !
Kuuuul eftersom hon är en av mina personliga favoriter faktiskt :)
Det var inte så många som röstade (synd) men av de få som röstade så fick maya mest röster.

Lite om Maya Rung:

Hon är född i karlstad 1987. Hon är skådespelerska och musikal artist.
Hon har tidigare varit med i olika musikaluppsättningar. Bland annat som Doris i Fame och Sandy i grease. Hon har också spelat in kortfilm tidigare. I den större delen av sitt liv har hon hållit på med sång och dans. Tidigare har hon vunnit melodifestivalen för unga och spelat in material till radioprogramet ''mingel''. Hon har också spelat huvudrollen i novellfilmen ''Sordin'' - 06.

Liv Hellström ( maya rungs karaktär )

Född 1991. Är uppvuxen i en kristen familj och bor med pappa Dennis i en prästgård i riverside.
Livs mamma heter Randi och är Norsk. Hon har också tre syskon: Gry, Dag och Stein. Hon är troende och en mycket nära vän till Olga. 
                                                                        Liv Hellström

Det kommer mer om Maya Rung imr, för nu ska jag sova:)

Puss // eve


den bästa som finns, typ.. :P



Det hära är då själva skaparen av andra avenyn. nämnligen Peter Emanuel Falck. han har gjort ett tiotal serier förut, och därför kallas han för seriekungen. han har gjort serier i både sverige och norge. det har bland annat han som gjorde manuset till rederiet. Han har också skrivit den norska serien hotel ceasar som har visats fem dagar i veckan i tio år i norge. Norskarna har tagit serien till sina hjärtan, säger han själv. Han kallas seriekungen eftersom han har varit iblandad i de flesta svenska serierna i Svt sedan 90-talet.

Men allt han har gjort har inte blivit framgångsrikt, men han ser det på ett possitivt sett, alltså. han tror på att man blir mer ödmjuk av det. Men han tycker även det är viktigt att tro på det man gör för annars kommer man aldrig lyckas. Trotts konflikter som uppkommit i kariären så är han inte trött på det. Men han tror på det han gör och har hållit i gång under alla dessa år och han tänker fortsätta med det. Att få jobba med sina fantastiska medarbetare tycker han också är bra. Och han har alltid haft världens roligaste jobb och det tycker han fortfarande.

Men inför andra avenyn var han lite nervös. den ska tänja på tv:en samtidigt som den ska bli bra och inte för mycket. men han tar det som ännu en utmaning och jag tycker han har lyckats väldigt bra med manuset och serien än så länge :)

Ni kan lästa chatten med Peter här : http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=76628&a=933146

kramar/ eve :) <3

PS: glöm inte och rösta på veckan AA-person. för imr avgörs det ;) puss


Veckans skådespelare ( Rösta )

Hej. jag har bestämt att jag varje vecka ska ha en person i andra avenyn som jag kommer skriva extra om och lägga upp klipp med den personen i. jag kommer också göra ett ''kolage'' eller vad det kallas med bara bilder på den personen. Så nu har ni chansen att rösta på den ni tycker bäst om av de här tre :


1¤ Roxana ( Fortesa Hoti )  2¤ Liv ( Maya Rung )  3¤ Angelica ( Anette Nääs )

RÖSTA NU !     På torsdag börjar jag skriva om den utvalda personen och på söndag kommer de tre nya kandidaterna :)

/ eve  
       

Nya skådespelarna !

BJÖRN GUSTAFSSON



En av dom nya skåderspelarna är Björn Gustafsson. Han ska spela mentorn Jonathan som ska hjälpa en elev som behöver stöd. Han är omtyckt av Rasmus som hade Jonathan som lärare under studietiderna. Och han kommer nu vara Rasmus samtalspartner efter Ullas otrohet.  Han gör entré i serien den 6 april. så glöm inte att titta då !

Björn Gustafsson har bland annat spelat Alfred i Emil. och Dynamit Harry i ''Jönssonligan''. Sen har han även varit Alfons Åbergs röst. och detta har gjort att han är en av Sveriges mest omtyckta skådespelare.

Åsikt- jag tycker att det ska bli spännade att få se honom i andra avenyn faktiskt. många kanske tycker han är gammal och tråkig men jag tycker han är bra. Jag har inte sett honom i någon serie förut så vi får väl se hur han hanterar den här rollen. Spännande iallafall.


KIM ANDERZON



Kim Anderzons karaktär är Monika. Hon har blivit uppsökt av sitt barnbarn Roxanna som är på jakt efter sin pappa. Monika har levt med en lögn i flera år som gör det jobbigt att hålla den när Roxanna börjar rota i det förflutna. Och då tvingas Monika att Konfronteras med sanningen som är skrämmande och jobbig. Och Monika gör entré i serien den 20 April.

Kim Anderson har tidigare varit med i ''Göta kanal''  och ''Göta kanal-Kanalkampen''. Sen har hon varit med i ''Sällskapsresan''. Och sen har hon bla. varit städare i ''Leende guldbruna ögon''. Hon var också med i ''Rederiet''.
Hon håller också på med teater sen många år tillbaka.

Åsikt- Jag tycker hon är jättebra ! en bra skådespelerska och allting. hon har varit med i tv-världen i många år , och är därför erfaren och van vid sådant.

Vad tycker ni om dom nya skådespelarna ? kommer det bli bra tror ni ? Komentera ditt svar ;)

/eve

Kim och Adam - Kiss Me

Adam Nyberg (Simon Gavik) och Kim Dahlberg (Jonas Bane) - Kiss me
en liten kort video om deras romnas i Andra Avenyn ;)



Kommer ni ihåg när Adam Nyberg och Kim Dahlberg träffades på sjukhuset förra säsongen i avsnitt sju ? :)
Dom var faktiskt gulliga tillsammans men jag tyckte det var bättre sen när Kim träffade Liv. Jag tycker inte Kim passade med att vara ihop med en kille.  Eller vad tycker ni ?

/ eve

Välkommen till min nya blogg!

hejsan. på den här bloggen kommer jag att skriva om andra avenyn. jag älskar det och det är därför. jag kommer försöka uppdatera så ofta som möjligt. men nu ska jag fixa en design, kommer ha en annan så länge. skriver senare.



/eve

RSS 2.0