Nya skådespelarna !

BJÖRN GUSTAFSSON



En av dom nya skåderspelarna är Björn Gustafsson. Han ska spela mentorn Jonathan som ska hjälpa en elev som behöver stöd. Han är omtyckt av Rasmus som hade Jonathan som lärare under studietiderna. Och han kommer nu vara Rasmus samtalspartner efter Ullas otrohet.  Han gör entré i serien den 6 april. så glöm inte att titta då !

Björn Gustafsson har bland annat spelat Alfred i Emil. och Dynamit Harry i ''Jönssonligan''. Sen har han även varit Alfons Åbergs röst. och detta har gjort att han är en av Sveriges mest omtyckta skådespelare.

Åsikt- jag tycker att det ska bli spännade att få se honom i andra avenyn faktiskt. många kanske tycker han är gammal och tråkig men jag tycker han är bra. Jag har inte sett honom i någon serie förut så vi får väl se hur han hanterar den här rollen. Spännande iallafall.


KIM ANDERZON



Kim Anderzons karaktär är Monika. Hon har blivit uppsökt av sitt barnbarn Roxanna som är på jakt efter sin pappa. Monika har levt med en lögn i flera år som gör det jobbigt att hålla den när Roxanna börjar rota i det förflutna. Och då tvingas Monika att Konfronteras med sanningen som är skrämmande och jobbig. Och Monika gör entré i serien den 20 April.

Kim Anderson har tidigare varit med i ''Göta kanal''  och ''Göta kanal-Kanalkampen''. Sen har hon varit med i ''Sällskapsresan''. Och sen har hon bla. varit städare i ''Leende guldbruna ögon''. Hon var också med i ''Rederiet''.
Hon håller också på med teater sen många år tillbaka.

Åsikt- Jag tycker hon är jättebra ! en bra skådespelerska och allting. hon har varit med i tv-världen i många år , och är därför erfaren och van vid sådant.

Vad tycker ni om dom nya skådespelarna ? kommer det bli bra tror ni ? Komentera ditt svar ;)

/eve

Kommentarer
Postat av: Erik Keding

Björn Gustafsson är ju en hur bra skådespelare som helst!

2008-08-26 @ 17:21:21
URL: http://theartist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0