den bästa som finns, typ.. :P



Det hära är då själva skaparen av andra avenyn. nämnligen Peter Emanuel Falck. han har gjort ett tiotal serier förut, och därför kallas han för seriekungen. han har gjort serier i både sverige och norge. det har bland annat han som gjorde manuset till rederiet. Han har också skrivit den norska serien hotel ceasar som har visats fem dagar i veckan i tio år i norge. Norskarna har tagit serien till sina hjärtan, säger han själv. Han kallas seriekungen eftersom han har varit iblandad i de flesta svenska serierna i Svt sedan 90-talet.

Men allt han har gjort har inte blivit framgångsrikt, men han ser det på ett possitivt sett, alltså. han tror på att man blir mer ödmjuk av det. Men han tycker även det är viktigt att tro på det man gör för annars kommer man aldrig lyckas. Trotts konflikter som uppkommit i kariären så är han inte trött på det. Men han tror på det han gör och har hållit i gång under alla dessa år och han tänker fortsätta med det. Att få jobba med sina fantastiska medarbetare tycker han också är bra. Och han har alltid haft världens roligaste jobb och det tycker han fortfarande.

Men inför andra avenyn var han lite nervös. den ska tänja på tv:en samtidigt som den ska bli bra och inte för mycket. men han tar det som ännu en utmaning och jag tycker han har lyckats väldigt bra med manuset och serien än så länge :)

Ni kan lästa chatten med Peter här : http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=76628&a=933146

kramar/ eve :) <3

PS: glöm inte och rösta på veckan AA-person. för imr avgörs det ;) puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0